Yvonne Timmermans

Ik ben sinds 1988 ergotherapeut en ik heb bij verschillende instellingen gewerkt, te weten revalidatiecentra, verpleeghuizen en bij mensen in de thuissituatie. De laatste jaren werk ik in de gehandicaptenzorg. In september 2019 ben ik met mijn eigen ergotherapiepraktijk in Gouda gestart. Juist in uw eigen omgeving, waar u beperkingen ervaart, kan het beste gezocht worden naar een antwoord op uw vraag. Ik wil graag hierin met u meedenken.

Mijn visie

Ergotherapie zet uw vraag centraal. Een ergotherapeut is specialist in het mogelijk maken van dagelijks, praktisch handelen. Een ergotherapeut legt niet de nadruk op wat u niet meer kunt, maar kijkt juist samen met u wat u nog wel kan en wat u weer kan bereiken op het gebied van meer zelfstandigheid en/of regie in de voor u belangrijke dagelijkse handelingen in uw eigen omgeving. U bepaalt wat voor u van belang is, hoe u uw leven inricht en waar u veranderingen wenst. 

De praktijk

Voor mijn werk kom ik vaak bij u op locatie. Het gaat tenslotte om uw functioneren in de thuis of werkomgeving. Ik werk voor iedereen in en rond Gouda. Daarnaast heb ik een praktijkruimte bij het Medisch Spectrum in Gouda. Ook hier bent u van harte welkom!